CONCURS HALLOCASTANYERA 2023




BASES DEL CONCURS

L’AMPA Mediterrània ha organitzat un concurs de fotos per celebrar la festa de la Castanyada i Halloween.

Les bases del concurs són:

1-     PARTICIPANTS:

Pot participar qualsevol alumne, familiar i/o professor/a dels alumnes socis/es que actualment cursen a l’escola Mediterrània, de forma gratuïta.

2-     TEMÀTICA:

Aquesta nit celebro…(foto)

3-     MECÀNICA DE PARTICIPACIÓ:

Enviar una foto per Instagram @ampamediterrania amb el nom o noms del/dels alumne/es i curs durant el dimarts 31 d’octubre del 2023 i dimecres 1 de novembre del 2023 fins les 00:00h.

4-     CARACTERÍSTIQUES:

Només es pot participar una foto per soci.

No seran vàlides fotos que no tinguin la temàtica de la Castanyada o Halloween.

Si surten terceres persones, queda responsable la persona que la comparteix declarant haver informat a les persones que surten de l’ús de la imatge presentada al concurs i tenir la seva autorització.

5-     VALORACIÓ:

Guanyarà la foto que tingui més “ME GUSTA”

6-     PREMI:

Només hi haurà un guanyador que serà premiat amb un obsequi per part de l’AMPA i no es pot bescanviar pel seu valor en metàl·lic.

Els participants d’aquest concurs amb les fotos compartides cedeixen el dret de compartir-les a les xarxes socials de l’AMPA.

7-     PERÍODE DEL CONCURS:

Al concurs es pot participar el dimarts 31 d’octubre del 2023 i el dimecres 1 de novembre del 2023 fins les 00:00. (Horari Penínsular)

Les votacions seran des del dijous 2 de novembre fins el diumenge 5 de novembre del 2023.

La publicació del guanyador serà el dilluns 6 de novembre del 2023 a les nostres xarxes socials Instagram / Facebook / Blog.

8- PROTECCIÓ DE DADES I DRETS D’IMATGE:

Els participants autoritzen expressament a l’AMPA Mediterrània a publicar els seus nicks, noms i cognoms (en cas de sortir guanyadors de la present promoció) al blog i xarxes socials. I cedeix a l’AMPA Mediterrània els drets de les fotos amb els participants perque aquestes puguin ser compartides a les xarxes socials de l’AMPA Mediterrània. En cap cas se cediran les dades personals a terceres empreses.

Autoritzen la presa de fotografies o enregistraments de vídeo en format digital o analògic dels seus fills i ells mateixos en el cas que l’AMPA Mediterrània decidís fer fotografies o qualsevol captura d'imatges en el moment del lliurament del premi per incloure-les a les publicacions al blog, xarxes socials o edicions amb contingut multimèdia que l'AMPA Mediterrània faci o promogui amb finalitats promocionals.

Si desitja exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició previst a la Llei, pot dirigir-se, per correu electrònic a escolamediterraniaampa@gmail.com i a cpublicacionsmedi@gmail.com

9- ACEPTACIÓ DE LES BASES DE LA PROMOCIÓ:

La presentació a la present participació (de caràcter gratuït), implica l’aceptació íntegra e incondicional de les presents bases i l’aceptació de les normes d’Instagram i Facebook.




 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fotos fin de curso 2016/2017

Fotos fin de curso 2013/2014