JORNADA NATACIÓ ESCOLAR 2020





Benvolguts/des,


Us informem que el proper dissabte 28 de març de 2020, a la Piscina Municipal Can Millars, se celebrarà la Jornada de Natació de JJEE de Cornellà.

Continuarem amb el mateix format dels últims anys: una primera part de “Competeix per la teva escola” i una segona amb jocs i activitats recreatives per a totes les edats “Juga al medi aquàtic”.

La data límit per a les inscripcions serà el dimecres 11 de març. No s’acceptaran inscripcions més enllà d’aquesta data. Degut a l’aforament de la piscina, les inscripcions són limitades a 180 nens/es i s’acceptaran per rigorós ordre d’arribada.

Els que estigueu interessats si us plau envieu un mail al Ampa - whatsApp o passar-vos de Dimarts a Dijous de 16:35h a 17:30h i facilitar les sigüents dades:

NOM i COGNOMS - NEN O NENA- DATA NAIXAMENT- (SI/NO) ÉS AUTÓNOM/A A L'AIGÜA - (SI/NO) NECESSITA MATERIAL DE SUPORT

Poden participar el nens i nenes desde l'any 2014 (P5).
Hora de convocatòria: 9:00h
Hora d'inici: 10:00h
Hora aproximada de finalització: 14:00h

Des de l'AMPA us volem animar a participar en aquesta activitat, ja que els nens a part de realizar l'activitat després gaudeixen de diferents jocs en l'aigua.

Moltes gràcies.

Salutacions,


Mariona Gil Villena
Tècnica del Departament d'Esports
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
93 377 02 12   Ext. 1469


Jornada de Natació JJEE 2020 - Cornellà de Llobregat

_______________________________________________________________________________

Apreciados/as,

Os informamos que el próximo sábado 28 de marzo de 2020, a la Psicina Municipal Can Millars, se celebrará la Jornada de Natación de JJEE de Cornellá.


Continuaremos con el mismo formato de los últimos años: una primera parte de “Compite por tu escuela” y una segunda con juegos y actividades recreativas para todas las edades “Juega al medio acuático”.

La fecha tope para las inscripciones será el miércoles 11 de marzo. No se aceptarán inscripciones más allá de esta fecha. Debido al aforo de la piscina, las inscripciones son limitadas a 180 niños/se y se aceptarán por riguroso orden de llegada.

Los que estéis interesados por favor enviáis un mail al Ampa - whatsapp o pasaros de Martes a Jueves de 16:35h a 17:30h y facilitar las sigüents datos:

NOMBRE y APELLIDOS - NIÑO O NIÑA- FECHA NAIXAMENT- (SI/NO) ES AUTÓNOM/A A La AIGÜA - (SI/NO) NECESITA MATERIAL DE APOYO

Pueden participar el niños y niñas desde en 2014 (P5).
Hora de convocatoria: 9:00h
Hora de inicio: 10:00h
Hora aproximada de finalización: 14:00h


Desde el AMPA os queremos animar a participar en esta actividad, puesto que los niños aparte de realizar la actividad después disfrutan de diferentes juegos en el agua.


Muchas gracias.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCURS HALLOCASTANYERA 2023

Fotos fin de curso 2013/2014

Fotos fin de curso 2016/2017