56è CROS ESCOLAR Ciutat de Cornellà.

El proper dia 26 d'Octubre es realitza el 56è CROS ESCOLAR Ciutat de Cornellà

Per a tramitar les inscripcions haureu d’omplir el full d’excel adjunt (a ordinador) amb els nens i nenes del vostre centre d’ensenyament que vulguin participar. Aquest s’haurà d’enviar a l’adreça de correu mgilv@aj-cornella.cat.  NO S’ACCEPTARAN INSCRIPCIONS DE MANERA INDIVIDUAL

La data límit d’inscripció serà el 21/10/2019. Passada aquesta data, no s’agafaran més inscripcions.
Per tramitar les inscripcions haureu d'enviar un mail al Ampa (ampa.mediterrania@yahoo.es) indicant en l'assumpte "INSCRIPCIÓ CROS ESCOLAR" i facilitant les següents dades: 

NOM - 1R COGNOM - 2N COGNOM - DATA DE NAIXAMENT (dd/mm/aa) - SEXE (M/F) 



El mateix dia de la prova, es podran fer inscripcions fins a un límit de 80. Recomanem venir amb prou temps d’antelació per tal d’assegurar-se un dorsal.

Adjuntem el reglament per a que veieu les hores de sortida de cada categoria. (heu d'estar 30 minuts abans al parc). I tambè la Normativa per participar.




NOVETAT


Recordeu que aquest curs com a novetat al programa dels Jocs Esportius Escolars, la competició d’Educació Infantil a Aleví serà única (sense distinció de gènere). En aquest cas les sortides en aquestes categories serà per any de naixement barrejant noies i nois fent així un podi únic per any de naixement.

Aquell dia hi haurà activitats lúdiques a realitzar pel parc, així gaudirem de un matí complert d'esport i diversió.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCURS HALLOCASTANYERA 2023

Fotos fin de curso 2013/2014

Fotos fin de curso 2016/2017