Escola Esportiva Social Curs 2019/2020

Què és l'Escola Esportiva Social (EES)? L'EES és un projecte ludico-educatiu dissenyat i impulsat per l'Ajuntament de Cornella.

Què ofereix? Activitats extraescolars multiesportives: tota tipologia d’esport, excloent el futbol i el bàsquet de la oferta, ja que són esports practicats a la majoria d’escoles i entitats esportives, i es vol prioritzar i donar a conèixer altres opcions de pràctica esportiva. 

A qui va dedicat? a tots els alumnes de primària i secundaria (edat d'entre 6 i 18 anys) de qualsevol centre educatiu o esportiu de la ciutat de Cornellà. Aquestes activitats són GRATUÏTES per a tot aquell alumne matriculat a una activitat esportiva de l'AMPA en qüestió. Aquells que no ho siguin, podran realitzar una subscripció anual, trimestral o puntual d'un dia. Per a secundària, les activitats són gratuïtes siguin o no membres de l’AMPA. 

On es realitza? Instal·lacions esportives municipals i (de moment) a quatre escoles públiques de la ciutat: CEIP Torre de la Miranda, CEIP Dolors Almeda, CEIP Ignasi Iglesias i CEIP Sant Ildefons (Institut de Cornellà). De cara a l’any vinent, es contemplen possibles canvis d’ubicació que encara no estan confirmats. 

Quan es realitza? De dilluns a divendres de les 17h a les 19h en l'oferta de primària i de les 15:30h h a 17h en l'oferta de secundària. De cara a l’any vinent, es planteja ubicar aquells esports i activitats que han tingut més èxit aquest any en el primer torn (de 17 a 18h) per facilitar a les famílies el fet de portar i recollir els seus infants. 

Quin és l'objectiu de la EES? Formar i educar en valors als nens i nenes de Cornellà a través d'una oferta esportiva variada i mitjançant una proposta extraescolar a un preu molt assequible (gratuït si ets membre d'un AMPA i participes en la seva oferta extraescolar). Que cap nen/a de Cornellà quedi exclòs de la practica esportiva extraescolar per motius econòmics o de rendiment. Avui en dia molts clubs esportius exclouen a multitud de participants perquè no assoleixen el nivell que ells consideren que hauria de tenir un nen/a de la seva edat. 

Us adjuntem l'enllaç per a més informació:

http://www.escolaesportivasocialcornella.cat


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCURS HALLOCASTANYERA 2023

Fotos fin de curso 2013/2014

Fotos fin de curso 2016/2017