Clicisme escolar infantil diumenge 13 de març


Us fem arribar una informacio rebuda de una activitat molt interesant per aquest diumenge:
Ens plau presentar-vos una nova edició del Campionat Infantil de Ciclisme Escolar.

Es realitzaran en 4 curses al Parc Ciclista amb diferents circuits. Cadascuna de les curses tindrà una classificació individual que també comptabilitzarà per a la classificació final del campionat, per aquest motiu, és important participar en totes les proves. 

Podran participar tots els/les esportistes nascuts del 2002 al 2011 en la seva corresponent categoria (prebenjamins, benjamins, principiants, alevins i infantils). Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer el mateix dia, un hora abans de les curses (10h) al mateix Parc Ciclista. 

La primera cursa serà el diumenge 13 de març a les 11h al Parc Ciclista (Av del Llobregat, s/n, cantonada amb c/ Sant Martí de l'Erm) 

Al nostre web,http://www.cebllob.com/cebllob06/jjee/indivi.aspx?IdDeporte=5 dins de la secció de ciclisme trobareu més informació i també a   http:parcciclistallobrega.wix.com/cebllob#!campionat-infantil-2015/c1675 podeu consultar les dates de les properes curses.

Esperant que aquesta activitat gratuïta sigui interessant pels vostres alumnes, aprofitem l’ocasió per fer-vos una cordial salutació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fotos fin de curso 2016/2017

CONCURS HALLOCASTANYERA 2023

Fotos fin de curso 2013/2014