COLONIES SETMANA SANTA 2015!!


Estem molt contents d’informar-vos que aquest any tornem a organitzar unes colònies per al període de vacances de Setmana Santa. Després de l’èxit que van tenir les colònies que vam realitzar l’any passat, tornem a la càrrega per fer que els nens i nenes passin unes vacances de Setmana Santa gaudint a tope!

Marxarem 4 dies a una casa de colònies i podran assistir tots els infants de 3 a 12 anys. També podran apuntar-se infants que no siguin de l’escola, aquestes colònies estan obertes a tothom!
Que farem?
Cada un dels quatre dies estarà programat amb diverses activitats, jocs i tallers en els que aprofitarem la zona on està situada la casa per estar en constant contacte amb la natura, fent ús dels boscos i zones privilegiades per les que estarem envoltats.
La casa també disposa de una granja on podrem veure els diversos animals que hi ha i  conèixer-los. Alguns dels animals que hi ha son les oques, conills, ovelles, ponis, cavalls, vaques...els veurem tots!
Arribada la nit, i després de sopar, farem activitats de nit per acomiadar el dia, depenent del grup d’edat seran activitats més relaxades (els més petits)  o activitats i jocs amb més moviment i gresca, amb algunes sorpreses que de ben segur els hi encantaran.

Les colònies es faran del dilluns 30 de març fins el dijous 2 d’abril

El període d’inscripció serà del dilluns 2 al dijous 5 de febrer a l’AMPA.

El preu es de 180 €, amb un descompte de 5 euros a partir del segon germà/na.
Els pagaments els dividirem en 3 quotes: la primera serà una paga i senyal de 50€ que s’hauran d’ingressar al següent comte ES66 0019 0061 2240 1002 5422 (Deutsche Bank) (s’haurà d’entregar el comprovant de l’ingrés juntament amb la inscripció).
El segon pagament serà de 65€ i s’haurà d’ingressar o fer transferència del 23 al 27 de febrer.
Per últim, el tercer pagament serà de 65€ i es farà del 16 al 20 de març.
Properament anunciarem la data de la reunió informativa on explicarem tot amb més detall i aclarirem els dubtes que us puguin sorgir.

*Per realitzar les colònies es requereixen un mínim de 30 infants.
*Si no hi ha inscripcions suficients per fer les  colònies, es retornarà immediatament la paga i senyal. En cap cas es retornarà  per altres causes sense justificant  mèdic.

Full d'inscripció




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fotos fin de curso 2016/2017

CONCURS HALLOCASTANYERA 2023

Fotos fin de curso 2013/2014