Informació Colonies Casal d'Estiu 2014










Bon dia!

Per tal de que esteu al dia de tot lo referent a les colònies que realitzarem entre els dies 9 i 11 de juliol, us expliquem a continuació allò que heu de tenir en compte i que és important que sapigueu.

On anem?

La casa de colònies a la que hi anirem es diu Les mines d’Osor, està situada al poble d’Osor (Girona). La casa està situada en una antiga colònia minera i envoltada de bosc de riera i castanyers. En un entorn tranquil i envoltat de natura, passarem uns dies aïllats de la ciutat on podrem gaudir de totes les activitats i jocs entre boscos, parcs i rius.

Que hem de portar?

·         Esmorzar i dinar del primer dia
·         Sac de dormir o llençol
·         Llanterna
·         Mudes de recanvi (per als més petits us agrairíem que fiqueu la roba de cada dia en una bosseta diferent, per tal d’organitzar-nos millor)
·         Calçat còmode
·         Necesser (pinta, raspall...)
·         Roba de bany
·         Alguna peça de roba de màniga llarga per si refreda a la nit

Quan Marxem?

Marxem el dimecres 9 de juliol a les 8,30h, haurem d’estar a les 8,00h a la porta de la piscina Can Millars (davant de l’escola Mediterrània).

Tornarem el divendres 11 de juliol a les 17,30h.

Coses ha tenir en compte

·         Cap infant haurà de portar medicaments tipus Dalsy, Apiretal, Paracetamol o Ibuprofeno. Nosaltres en portarem.
·         Si l’infant té alguna malaltia crònica i necessita medicar-se, serà necessari que porti la recepta mèdica i l’autorització pertinent.

Voleu estar informats?

A través del nostre compte al Facebook (www.facebook.com/campiquijugui) anirem informant de com està anant tot, així com també si arribem més tard o passa qualsevol imprevist.


Telèfon d’urgencia durant les colònies: 606 212 763




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCURS HALLOCASTANYERA 2023

Fotos fin de curso 2013/2014

Fotos fin de curso 2016/2017