COLONIES SETMANA SANTA 2014!!

 




Estem molt contents d’informar-vos que aquest any organitzarem unes colònies per al període de vacances de Setmana Santa. Després de l’èxit que van tenir les colònies que vam realitzar durant el casal d’estiu, tornem a la càrrega per fer que els infants passin unes vacances de Setmana Santa gaudint a tope!


Marxarem 4 dies a una casa de colònies i podran assistir tots els infants de 3 a 12 anys. També podran apuntar-se infants que no siguin de l’escola, aquestes colònies estan obertes a tothom!

Que farem?

Cada un dels quatre dies estarà programat amb diverses activitats, jocs i tallers en els que aprofitarem la zona on està situada la casa per estar en constant contacte amb la natura, fent ús dels boscos i zones privilegiades per les que estarem envoltats.

La casa també disposa de una granja on podrem veure els diversos animals que hi ha i  conèixer-los. Alguns dels animals que hi ha son les oques, conills, ovelles, ponis, cavalls, vaques...els veurem tots!

Arribada la nit, i després de sopar, farem activitats de nit per acomiadar el dia, depenent del grup d’edat seran activitats més relaxades (els més petits)  o activitats i jocs amb més moviment i gresca, amb algunes sorpreses que de ben segur els hi encantaran.

Quan marxem?

Les colònies es faran del dilluns 14 d'abril fins el dijous 17 d'abril

El període d'inscripció serà del dilluns 27 al dijous 30 de Gener a l'Ampa.

El preu es de 155 €, amb un descompte de 5 euros a partir del segon germà/na.
Properament anunciarem la data de la reunió informativa on explicarem tot amb més detall i aclarirem els dubtes que us puguin sorgir.


*Per realitzar l'activitat es requereixen un mínim de 25 infants

Full d'inscripció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fotos fin de curso 2016/2017

CONCURS HALLOCASTANYERA 2023

Fotos fin de curso 2013/2014