Visita Guiada amb Famílies al Delta del Llobregat (Projecte Educar per Créixer Ajuntament)




Benvolgudes famílies,
 
El projecte Educar per Créixer té la finalitat de posar en valor tot allò que la ciutat aporta als ciutadans i ciutadanes en els àmbits de l'educació, el lleure, la cultura i la família i es treballa en xarxa entre l'administració local, el teixit associatiu, la iniciativa privada i els centres educatius.
 
El  17 de novembre (diumenge) dins aquest programa està previst realitzar una visita familiar guiada al Delta del Llobregat per a famílies amb infants amb edat recomanada a partir de 6 anys. La visita estarà guiada per personal expert del Consorci del Delta. Adjuntem també itinerari de la visita.
 
Us preguem que les famílies interessades a participar en l'activitat ens facin arribar la butlleta inscripció que adjuntem per correu electrònic (tromagosa@aj-cornella.cat) , fax 93 474 29 04 o al departament de Polítiques de Família, no més tard del 8 de novembre.  
 
Places limitades a 25 persones (entre adults i infants). Durant el primer trimestre del 2014 es programarà una segona visita per a  les famílies que no hagin pogut assistir a la primera sortida. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCURS HALLOCASTANYERA 2023

Fotos fin de curso 2013/2014

Fotos fin de curso 2016/2017