Preinscripció cursos d'estiu 2013 Escola Oficial d'Idiomas



http://www.eoicornella.cat/html/cursosestiu.php



Durant el mes de juliol l'EOI de Cornellà de Llobregat ofereix cursos intensius (de 80 hores) d'anglès, francès i alemany, i cursos d'introducció a l'anglès i al xinès (de 40 hores).
  • DURADA: quatre setmanes, de l'1 al 26 de juliol del 2013
  • NOMBRE D'HORES: 40 o 80 hores, segons el curs
  • HORARI: o bé de 10h a 14h o de 16:30h a 20:30h
  • EDAT: Cursos per a joves i adults (a partir de 14 anys); cursos per a adults (a partir dels 18 anys). 
  • PREUS: (regulats segons l'Ordre ENS/169/2012, de 1e de juny, DOGC núm. 6155, de 22.06.2012))
    • 194,80 € (cursos de 40 hores): Introducció a l'anglès i Introducció al xinès.
    • 338,80 € (cursos de 80 hores): anglès, francès i alemany per a joves i adults.
Les aules de l'EOI de Cornellà estan equipades amb pissarres digitals i altaveus i climatitzades amb aire condicionat. L'EOI de Cornellà, a més, disposa de connexió WIFI gratuïta per als seus estudiants, sala d'estar amb màquines de vènding i ordinadors de lliure accés, sala d'estudi i biblioteca i de servei de préstec de llibres i pel·lícules. 

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar-nos mitjançant l'adreça de correu electrònic cursos_especials@eoicornella.cat

DESCRIPCIÓ DELS CURSOS
L'enfocament d'aquests cursos és comunicatiu. S'activen els recursos lingüístics necessaris de l'alumnat perquè utilitzi la llengua en situacions de la vida real. La docència a l'aula es combina amb d'altres activitats que fomenten l'adquisició i pràctica de la llengua objecte d'estudi (xerrades, conferències, obres de teatre i altres activitats culturals).
Els continguts dels cursos s'adeqüen al currículum de les escoles oficials d'idiomes, però no són completament equivalents als dels cursos ordinaris anuals, ja que el nombre d'hores lectives dels cursos intensius d'estiu és de 40 o 80 segons el curs i els cursos ordinaris anuals són de 130 hores. 
Els cursos intensius d'estiu s'avaluen formalment i donen dret a un certificat amb nota. Aquells alumnes que no assoleixin els objectius del curs, tenen dret a un certificat d'assistència. En ambdós casos cal haver assistit a un 80% del curs

Informacions importants
  • Les vacants que quedin després del període ordinari de preinscripció i matrícula s'ofertaran en horari de secretaria (de dilluns a dijous de 16h a 21h) fins a l'inici dels cursos. 
  • Els cursos d'estiu no donen accés als cursos ordinaris anuals. Per accedir als cursos ordinaris anuals cal fer la preinscripció telemàtica al nostre web a partir del dia 2 de setembre de 2013. No obstant això, si se supera un curs d'estiu, es pot utilitzar el certificat per no haver de fer test d'anivellament al setembre. Per tant, assistir a aquests cursos no dóna dret a plaça com a alumne oficial de l’EOI.
  • Només es retornarà l’import de la matrícula quan un grup no es pugui obrir en no arribar al nombre mínim d’alumnes. Les devolucions de l’import de la matrícula per causes de força major s’hauran de sol·licitar per instància com a mínim cinc dies laborables abans de l'inici del curs. 
Nota per a alumnes universitaris
Algunes universitats de Catalunya reconeixen alguns d’aquests cursos com a crèdits d’idioma de lliure elecció. Adreceu-vos a les secretaries de les vostres facultats per confirmar-ne el reconeixement.

Nota per al professorat d'educació primària i secundària
Una vegada finalitzat i superat qualsevol dels nostres cursos d'estiu, podreu enviar una fotocòpia compulsada del certificat al Departament d'Ensenyament perquè l'incorporin al vostre registre de formació XTEC. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Fotos fin de curso 2016/2017

CONCURS HALLOCASTANYERA 2023

Fotos fin de curso 2013/2014